Varje sko har sin egen story, ge dina skor ett nytt liv, och fortsätt storyn med oss!

Varje sko har sin egen story och vi hoppas att du vill fortsätta storyn med oss och ge din sko ett nytt liv! Ampersand Laces är ett svenskt livsstilsvarumärke skapat för att möjliggöra individuella uttryck på alla typer av skor, oavsett vilken typ av sko du älskar att använda, klassiska lågskor, sneakers, eller kängor. Förhoppningsvis tror du liksom vi att ”first impression lasts”.

Personerna bakom Ampersand Laces har dedikerat sina professionella liv åt kreativitet och hantverk. Utifrån denna kombination föddes en idé: Att skapa en enkel accessoar utifrån en av de mest klassiska produkterna.

Vi frågade oss hur vi kan addera stil, färg och individualitet till skor, till personer som bryr sig om, och är mån om sin klädstil. Det visade sig att svaret har varit rakt framför våra ögon ända sedan vi först lärde oss att knyta våra skor!

Ampersand Laces erbjuder ett brett sortiment av skosnören, strumpor och skosulor, så var så säker på att du kommer hitta dina favoriter! Färgerna är framtagna med omsorg så att du på bästa sätt skall kunna ”mixa och matcha” dina egna kombinationer. Samtliga produkter har premium-kvalité.

Ampersand Laces – because first impression lasts.